Junior redovisningskonsult/assistent

Kort om tjänsten – Junior redovisningskonsult/assistent

ZenBiz Group i Västerås & Stockholm söker en junior redovisningskonsult/assistent. Med oss får du möjlighet att utvecklas med många spännande uppdrag för att slutligen ha som mål att bli auktoriserad redovisningskonsult. ZenBiz Group möter ett stort intresse för sina tjänster och söker dig som är i början av karriären men vill växa till att jobba med egna kunder och verka för kontorets tillväxt.

Om verksamheten

ZenBiz Group är en modern ekonomi/IT byrå och våra ledord är kunskap, kommunikation, engagemang, glädje, tillgänglighet och kundfokus. Företaget präglas av flexibilitet och korta beslutsvägar vilket gör det enkelt att skapa kundspecifika anpassningar. En målsättning är att skapa den bästa arbetsplatsen inom branschen för sina medarbetare. Nöjda och engagerade medarbetare skapar även en trygghet för kunder som erbjuds kontinuitet genom relationsskapande samarbeten. ZenBiz Group växer och behöver fler medarbetare. Vi har 2 kontor där vi kan hjälpa alla från ett nystartat start-up till stora företag och koncerner. I ZenBiz Group levererar vi allt företagaren behöver för sin vardag från IT-tjänster till löpande bokföring. Vi är idag ca. 12 medarbetare vars målsättning är att skapa affärssinnesro för våra kunder.

Mer om tjänsten

Som junior redovisningskonsult/assistent arbetar du främst med löpande bokföring och avstämningar, månads- och årsbokslut, rådgivning m. m. Du arbetar självständigt med visst  eget ansvar och kundkontakt men även tillsammans med seniora kollegor. Som medarbetare på ZenBiz sätter du alltid kunden och dennes verksamhet i fokus och du förväntas ha en god känsla för kundservice och professionellt bemötande. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utveckla befintliga såväl som nya tjänster och processer.

Anställningens omfattning är heltid och tjänstgöringsort är ZenBiz kontor Västerås alt. Stockholm. Arbete 1-2 dagar i veckan kan ske på något av våra andra kontor. Arbete förlagd i kunds egna lokaler är att räkna med beroende på uppdrag. B-körkort ett krav.

Din profil

Vi söker dig som har en YH-utbildning i ekonomi eller civilekonomutbildning och gärna arbetslivserfarenhet i rollen som redovisningskonsult/assistent. Du har ett sinne för siffror, är prestigelös, strukturerad och noggrann, gillar att ta eget ansvar och har lätt att kommunicera i både tal och skrift. För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel, lyhörd och har lätt för att planera, även när situationen förändras och dagordningen kastas om. Vi arbetar digitalt både med våra leveranser och interna kvalitetsprocesser vilket förutsätter att du har god datorvana och goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring nya digitala tjänster, vill vi att du är nyfiken på och intresserad av att driva nya lösningar mot kund. Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger vår verksamhet i framkant.

För att lyckas i rollen behöver du ha hög social kompetens, ha lätt för att samarbeta och uppskatta kundkontakten. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling.

Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Om detta stämmer in på dig, skicka in din ansökan till ansokan@zenbiz.se