Senior redovisningskonsult

Kort om tjänsten – Senior redovisningskonsult

ZenBiz Group i Västerås & Stockholm söker en erfaren redovisningskonsult. Med din kompetens och rådgivning hjälper du dina kunder att utveckla sina verksamheter. ZenBiz Group möter ett stort intresse för sina tjänster och söker dig som både vill jobba med egna kunder och verka för kontorets tillväxt.

Om verksamheten

ZenBiz Group är en modern ekonomi/IT byrå och våra ledord är kunskap, kommunikation, engagemang, glädje, tillgänglighet och kundfokus. Företaget präglas av flexibilitet och korta beslutsvägar vilket gör det enkelt att skapa kundspecifika anpassningar. En målsättning är att skapa den bästa arbetsplatsen inom branschen för sina medarbetare. Nöjda och engagerade medarbetare skapar även en trygghet för kunder som erbjuds kontinuitet genom relationsskapande samarbeten. ZenBiz Group växer och behöver fler medarbetare. Vi har 2 kontor där vi kan hjälpa alla från ett nystartat start-up till stora företag och koncerner. I ZenBiz Group levererar vi allt företagaren behöver för sin vardag från IT-tjänster till löpande bokföring. Vi är idag ca. 12 medarbetare vars målsättning är att skapa affärssinnesro för våra kunder.

Mer om tjänsten

Du bygger en nära relation med dina kunder genom kvalificerad rådgivning i syfte att främja kundens verksamhetsutveckling. Du hjälper dem med effektiva redovisningsupplägg, rapporter, årsbokslut och deklarationer.

Du ger kunderna mervärde genom ditt samarbete med kollegor inom IT, ekonomi, skatt och lön.

Anställningens omfattning är heltid och tjänstgöringsort är ZenBiz kontor Västerås alt. Stockholm. Arbete 1-2 dagar i veckan kan ske på något av våra andra kontor. Arbete förlagd i kunds egna lokaler är att räkna med beroende på uppdrag. B-körkort ett krav.

Din profil

Du är en erfaren och självgående redovisningsekonom med flera års erfarenhet som konsult på revisions- eller redovisningsbyrå. Du har arbetat med kvalificerad rådgivning och är tillräckligt erfaren för att fungera som bollplank till övriga medarbetare på kontoret.

Vi tror att du har erfarenhet av ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning, liksom att du arbetat med årsredovisning i regelverket K2 såväl som K3 samt att du är auktoriserad redovisningskonsult.

För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring nya digitala tjänster, vill vi att du är nyfiken på och intresserad av att driva nya lösningar mot kund. Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger vår verksamhet i framkant.

För att lyckas i rollen behöver du ha hög social kompetens, ha lätt för att samarbeta och uppskatta kundkontakten. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling.

Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Om detta stämmer in på dig, skicka in din ansökan till ansokan@zenbiz.se